home paginastrijkinstrumenten paginaverhuur paginawerkplaats en winkel paginaMededelingencontact pagina

 

 

 

 

Verhuur strijkinstrumenten
Veel kinderen en volwassenen maken inmiddels gebruik van de mogelijkheid om een instrument te huren. Er worden kwalitatief goede instrumenten verhuurd, waardoor muziekleraren dan ook graag naar mij doorverwijzen. De instrumenten worden gebruiksklaar voorzien van koffer of hoes afgeleverd.

Prijzen:

Viool € 15.00 (¼ tot en met 4/4)
Altviolen € 18.00  
Celli € 22.00  

Na de keuze van een instrument wordt een contract opgemaakt, waarin o.a. staat dat uw instrument verzekerd is. De bijdrage voor een eigen risico is voor een viool € 75,-. voor een alt € 100,-. en voor een cello € 150,-. Indien u het instrument onbeschadigd retourneert, krijgt u dit bedrag terug.

Duur van het contract

In het contract wordt de duur van de huurperiode samen met u vastgelegd. Voor kinderen is deze periode zolang als zij de viool willen blijven bespelen en als ze dat willen zolang als ze een kinderinstrument bespelen, een 1/4, 1/2 of 3/4 viool of cello. Op het moment dat ze toe zijn aan een hele viool kunnen zij deze nog maximaal een jaar huren alvorens tot aankoop van dit of een ander instrument te besluiten.
Voor volwassenen geldt dat zij een instrument van hun keuze voor de periode van maximaal een jaar kunnen huren om zich ervan te vergewissen dat zij verder willen of niet.Daarna volgt retournering of aankoop van het gehuurde of een ander instrument in voorraad. U heeft daarbij ruim de gelegenheid het instrument van uw keuze uit te proberen, ook in uw thuissituatie, alvorens een beslissing te nemen
.

Veel kinderen en volwassenen starten hun muziekles na de zomer. Reserveert u tijdig een instrument om teleurstelling of een wachttijd te voorkomen.


 
© Copyright 2004-2005 theodekker-vioolbouw.nl